Servicii_04
Integrare

Demo gratuit Cere o cotatie Newsleter


Integrare

Integrare CRM cu aplicatii business

Pentru a asigura succesul din punct de vedere business al implementarii unei aplicatii CRM, este necesar ca aceasta aplicatie sa nu functioneze izolat, ci ca o parte din intregul business.

Totalitatea datelor existente in cadrul unei companii este gestionata de mai multe aplicatii de business. Acestea pot fi simple aplicatii de facturare sau de management al activitatii angajatilor, sau pot fi aplicatii complexe de contabilitate sau sisteme de tip ERP. Toate aceste aplicatii, pe langa componenta operationala, au scopul de a oferi managementului informatia de care are nevoie si cand are nevoie pentru a putea lua decizii rapide si eficiente.

Solutiile de integrare oferite de Liquid CRM ofera date corecte si actualizate la nivelul intregii organizatii atat pentru nevoile de raportare cat si pentru cele operationale, ajutand companiile sa aiba acces la o singura versiune a adevarului din toate sursele de informatii disponibile in companie.

Azi mai mult decat oricand, cand clientii au acces la o cantitate foarte mare de informatie si cand asteptarilelor cu privire la interactiunea cu o companie sunt din ce in ce mai mari, companiile de succes trebuie sa gaseasca metode de a conecta toate informatiile existente despre clienti. Aceasta vedere de ansamblu permite raspunsuri mai rapde atat catre clienti cat si la schimbarile din piata, imbunatatind intr-un final rata de retentie cat si cresterea vanzarilor.

Astfel, o implementare corecta si completa a unei aplicatii CRM va lua in calcul si integrarea acesteia cu celelalte aplicatii de business din cadrul companiei dumneavoastra. Evitarea acestui aspect important din strategie de implementare CRM va duce la existenta datelor dublate in compania dumneavoastra ceea ce poate provoca incarcarea sistemelor informatice, dublarea efortului de raportare si interpretare a datelor sau chiar raportarea incompleta sau eronata.

Liquid CRM ofera servicii de integrare a solutiilor CRM cu restul aplicatiilor folosite in companie. In plus, consultantii nostri au experienta in implementarea de astfel de sisteme si de integrarea lor corecta si coerenta, astfel incat sa puteti beneficia de toate beneficiile aplicatiei CRM instalate.


Liquid CRM

CRM

Servicii

Produse

Contact
© Liquid CRM I Termeni si conditii