Liquid CRM

header_01 header_02 header_03 header_04

Companie

Liquid CRM este o companie privata, cu capital integral romanesc, fondata in 2012.

Compania noastra ofera servicii de consultanta si solutii CRM, de la analiza situatiei curente la implementare si suport. Ne focusam pe strategie, si pe modelarea proceselor de business conform nevoilor clientilor nostri.

Misiunea noastra este de a va oferi analiza, consultanta si customizare pentru ca dumneavoastra sa puteti beneficia de o solutie adaptata nevoilor companiei dumneavoastra si care sa se incadreze in bugetul pe care il aveti la dispozitie.

De la Vanzari si Marketing la Service si Suport, pentru operatiuni de front office sau back office, Liquid CRM va ofera solutii personalizate complete care acopera toate necesitatile afacerii dumneavoastra facilitand cresterea vanzarilor si a satisfactiei clientilor, dar si reducerea costurilor operationale.

Viziune

Ne concentram atentia pe strategie, nu pe software, analizand nevoile dumneavoastra specifice, procesele de business si contextul pietei.

Prin urmare, va oferim un set de instrumente care va vor permite sa va concentrati atentia pe business intr-un mod mai eficient si sa generati rezultate pozitive tangibile.

 

Parteneriate

Liquid CRM are parteneriate cu furnizori de software CRM si tehnologie recunoscuti la nivel global.

Solutiile software folosite de Liquid CRM sunt lideri mondiali in domeniul CRM, cu numeroase premii obtinute in industria de profil si cu sute de mii de utilizatori la nivel global. Acest lucru ne ofera o gama virtual nelimitata de optiuni in alegerea solutiei potrivite pentru afacerea dumneavoastra in termen de functionalitati, posibilitati de extindere si buget.

Privim tehnologia ca pe un mijloc, nu ca pe un scop si alegem intotdeauna unealta optima pentru scopul propus.

Avand in portofoliu mai multe solutii, ne permitem sa ramanem impartiali privitor la solutia tehnica pe care v-o oferim. Pozitionarea noastra are in vedere nevoile companiei dumneavoastra si cautam sa va oferim solutia care se aplica cel mai bine acestor nevoi.

 

Echipa

Suntem o echipa de consultanti CRM cu experienta de peste 10 ani in piata CRM din Romania in implementarea de solutii CRM.

Ne folosim de aceasta experienta pentru a va oferi implementari rapide, perfect adaptate si care va pot oferi rezultate previzibile in ceea ce priveste optimizarea activitatii de vanzari, marketing, service sau customer care.

Urmarim implementarea fiecarui proiect in toate fazele acestuia, incepand cu analiza nevoilor dumneavoastra, stabilirea obiectivelor si definirea indicatorilor de performanta adecvati, trasarea proceselor care va pot optimiza activitatea, gasirea solutiei cel mai bine adaptate acestei activitati, customizarea solutiei pentru a atinge toate nevoile operationale, implementarea solutiei software, testarea acesteia, trainingul angajatilor si oferirea de suport pe toata durata parteneriatului nostru.

 


Liquid CRM

CRM

Servicii

Produse

Contact
© Liquid CRM I Termeni si conditii